Kinder Stoeltjes

De mooiste kinderstoeltjes met GiftAway
 
GiftAway is bijzonder trots op het brede assortiment geboortestoeltjes met naam en andere varianten. Het is een verrassende manier om de komst van een kleintje in jullie gezin te memoreren. De stoel is dan eerst een mooi decoratief meubel voor de kinderkamer, maar zodra je zoontje of dochtertje kan zitten kan de stoel naar de huiskamer om er daar van te genieten. 
Een geboortestoeltje is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar het is nog leuker om een geboortestoeltje weg te geven! Er is geen persoonlijker kraamcadeau dan een geboortestoeltje met het geboortekaartje op de stoel gedrukt. Een onwijs leuke aanwinst voor de babykamer, of om de kleine een eigen plekje te geven in de woonkamer.
 
Je mag het stoeltje zelf ontwerpen in onze ontwerptool, mits dit lukt. Als het niet lukt kunt u een pdf van het kaartje (het originele bestand van de drukker of u kunt het kaartje inscannen) naar ons mailen en dan ontwerpen wij het stoeltje voor u! We mailen het ontwerp van het geboortestoeltje vooraf naar u toe, zodat u goedkeuring kunt geven of eventuele aanpassingen door kunt geven.
 
De geboortestoeltjes worden bedrukt in onze printer, dus niet met een sticker. Zo blijft de bedrukking goed en is er geen kans dat bijvoorbeeld de sticker loslaat. In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders bedrukt GiftAway.nl ook de gehele zitting
Foto-tabel Lijst

16 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

16 artikel(en)

per pagina