Kinder Stoeltjes

Stoeltje met naamKinderstoeltje met naam als uniek cadeau 
 

Tijd voor een origineel cadeau! Kinderstoeltjes met naam of afbeelding zijn reuzeleuk voor op de kinderkamer: een (kraam)cadeau dat je later ook functioneel kunt gebruiken. Niet voor niets kiezen steeds meer opa’s en oma’s, broers en zussen, vrienden en collega’s ervoor om een stoeltje met naam te laten maken.


Wil je een stoeltje bestellen? Dan zit je goed bij Giftaway. Wij behandelen je bestelling met zorg. Je maakt zelf je persoonlijke ontwerp. Hiervoor bieden we je fraaie standaard templates, maar je kunt ook een ontwerp volledig naar eigen inzicht maken.

Bij het maken van een ontwerp helpen we je stap voor stap. Ons online ontwerpprogramma zorgt ervoor dat je een stoeltje helemaal uniek kunt maken. Ieder ontwerp begint met een “blanco” stoel of kinderstoel met “hout” look. Je kiest het product naar jouw smaak en kunt daarna direct aan de slag. Met eenvoudige stappen begeleiden we je door het complete ontwerpproces. Je kunt het ontwerp net zo lang bewerken tot je tevreden bent.


Om jouw stoeltje met naam de gewenste kwaliteit te geven, werken we met een geavanceerde UV printer. We gebruiken geen stickers. Daardoor kunnen we full colour printen op hoge kwaliteit. Haarscherp. Streeploos. Met levende kleuren.

Kinderstoeltjes met naam zijn bijzonder en origineel: leuk om te hebben maar zeker ook om cadeau te doen! Daarmee kan je voor de dag komen bij iedere gelegenheid!

Foto-tabel Lijst

17 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

17 artikel(en)

per pagina