Foto op hout

Foto op hout maken met eigen beeld
 
Met een foto op hout haal je de natuur in huis! Een foto op hout maken kan heel persoonlijk met de ontwerp tool van GiftAway. Promoveer al die prachtige foto’s die je bewaart op je computer tot een afdruk voor aan de muur. Een mooi plaatje van de huisdieren of een beeld waar je veel tijd in hebt gestopt tijdens die trektocht door Azië. Een cadeautje voor het bruidspaar, of een prachtige foto op hout voor opa en oma, met een foto van de kleinkinderen.  Foto op hout maken biedt veel voordelen en het materiaal draagt daar aan bij. Hout is bijvoorbeeld een heel authentiek materiaal wat uitstraling en diepgang meegeeft aan jouw foto. De weerbaarheid ervan maakt een foto op hout geschikt voor elke ruimte in het huis of misschien zelfs onder een afdak in de tuin. . Bovendien is hout verre van onbetaalbaar.
 
We kunnen jouw foto op hout voor­zien van een whitewash afwerking. Hier­door komen de kleuren van de fo­to sterker en levendig naar voren maar met behoud van de rustieke en robuuste uitstraling van hout. Ga je voor de keuze zonder whitewash, hou je een authentieke hout look over, waarbij het hout nog licht zichtbaar is door de foto!
 
Vurenhout heeft ook noesten, wat de natuurlijke uitstraling bijstaat. Wij doen altijd onze uiterste best om ervoor te zorgen dat de noesten niet op het gezicht terecht komen, helaas kunnen wij hier niet altijd iets aan doen! 
 
GiftAway geeft glans aan je ideeën. Klik op het product naar keuze en ga aan de slag.
Een foto op hout is leuk en origineel om in de huiskamer te hangen maar ook om cadeau te doen!
 
Foto-tabel Lijst

16 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

16 artikel(en)

per pagina