Foto op hout

 
Heb je een prachtige foto gemaakt van je kind, een vakantie of vrienden die je nog lang wilt koesteren? Giftaway gebruikt de nieuwste printers om jouw foto op hout snel te maken. Met de beste kwaliteit. Bekijk direct ons complete assortiment
 
Sommige foto's verdienen het om gezien te worden. Dat kan, door die geliefde foto op hout te laten afdrukken bij Giftaway. Je geeft je foto dan iets heel bijzonders mee. In tegenstelling tot canvas en papier, draagt het hout bij aan de schoonheid van de foto. Het natuurlijke materiaal heeft van zichzelf een robuuste en warme uitstraling en dat zie je terug in de foto.
 

Meer diepgang dan Canvas

Terwijl een foto op canvas vaak wat oppervlakkig oogt, krijgt een foto op hout veel diepgang. Een foto heeft op hout een warme en authentieke uitstraling, daar kun je uren naar kijken. De ‘look’ van het hout komt door de afbeelding heen naar voren, tekeningen en noesten in het hout zijn licht zichtbaar. Je hoeft niet bang te zijn dat de foto hierdoor niet meer scherp is of aan schoonheid inboet. Doordat het hout is behandeld met whitewash zijn de kleuren op de foto nog intenser.


Foto op hout afdrukken

Jouw dierbare foto wil je natuurlijk alleen op het mooiste hout laten afdrukken. Wij kiezen daarom enkel voor FSC gekeurd vurenhout. Zo haal je gegarandeerd een duurzaam kwaliteitsproduct in huis. Of je nu kiest voor een fotoblok of foto op hout aan de muur!


Een origineel cadeau

Weet je nog niet wat je oma, opa, vader, moeder, vriend, vriendin of partner cadeau zult doen? Met een origineel en persoonlijk cadeau als een foto op hout, schiet je altijd raak. Of je nu een modern, klassiek, speels of strak ingericht huis hebt, een foto op hout geeft een persoonlijke touch aan elk interieur. En wist je dat je jouw foto zelfs buiten in de tuin onder een afdak kunt zetten? Het robuuste materiaal doet het prima onder alle weersomstandigheden en de foto op hout zal je tuin zeker opfleuren.
 

Foto's op hout: ons assortiment

 
Foto-tabel Lijst

15 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

15 artikel(en)

per pagina