Gegraveerde glazen

Gegraveerde glazen? Kies voor de beste kwaliteit bij GiftAway.nl!

Wil je een cadeau geven dat mensen hoog waarderen? Denk dan eens aan gegraveerde glazen. Origineel bij verjaardag, bruiloft, jubileum en iedere andere gedenkwaardige gelegenheid. Je maakt je eigen ontwerp. Giftaway zorgt voor de hoogwaardige productie.

Onze glascollectie

Proosten op een huwelijk of een jubileum, een glaasje wijn op een verjaardag, een gegraveerd glas voor de vader van de bruid? Bij iedere gelegenheid hoort een passend glas. Wij bieden je de keuze om bier-, wijn- of champagneglazen te graveren.  

Persoonlijk ontwerp

Een gegraveerd glas is een prachtige toevoeging aan elke tafel, en natuurlijk extra als je er een persoonlijke boodschap op plaatst. Daarvoor heb je ruime mogelijkheden. Denk aan het opnemen van een specifieke datum of de naam van een jubilaris. Deze tekst kun je uitbreiden met behulp van sjablonen. Zo geef je jouw ontwerp een extra feestelijk karakter.

Glazen graveren: de techniek  

De glazen worden gegraveerd doormiddel van lasergraveren. Lasergraveren bied de mogelijkheid om kleine lijnen en punten netjes en duidelijk te graveren op het materiaal. Het graveren gaat snel, nauwkeurig en soepel, waardoor je altijd het beste resultaat ontvangt. 

Hoe het werkt

Je kunt de glazen heel eenvoudig ontwerpen in onze ontwerptool. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en afbeeldingen om de gegraveerde glazen net even iets extra's te geven. Maak je keuze. 

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

per pagina