keukenaccessoires

Accessoires en servies kopen met eigen opdruk
 
Accessoires en servies kopen met eigen opdruk is een bijzondere manier om een persoonlijk tintje te geven aan items die je elke dag gebruikt in de keuken. GiftAway heeft volop keuze én mogelijkheden om je accessoires volop te personaliseren. Wil je zoonlief of dochterlief een broodtrommel met foto of schattige tekst mee naar school geven, bekijk dan de opties in ons ontwerpprogramma. Voor in de keuken hebben we heel veel accessoires die een verblijf in deze ruimte extra leuk maken. Leer de kinderen alvast wat het is om te koken met een schort met een foto, of een snijplank die helemaal uniek is. Bekijk onze mogelijkheden om tot de beste keuze te komen. ook kan je een superleuke mok bedrukken, broodtrommel met naam bestellen, of een dopper met naam bestellen.
 
Servies kopen met opdruk of gravure
GiftAway is bijzonder trots op het aanbieden van de mogelijkheid glas graveren. Ideaal om een herinnering tastbaar te maken van je huwelijksdag, of een jubileum op werk mee te memoreren. Ook voor als je geen wijntje drinkt maar aan de dag begint met een kop koffie hebben wij leuke ideeën voor cadeaus (om weg te geven of voor jezelf!). Denk aan een leuke mok met een foto van je pasgeboren kindje of een dienblad met foto. Wil je origineel uit de hoek komen, bekijk dan bijvoorbeeld eens de Magic Mok, waarop de afbeelding tevoorschijn komt zodra je er warme drank in giet. De mogelijkheden van GiftAway kennen geen limiet!
 
Foto-tabel Lijst

10 of 39 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Dopper paars rondom
  Dopper paars rondom
 2. Snijplank beukenhout graveren
  Snijplank beukenhout graveren bestaat uit beukenhout. Afmeting: 30X15 MM
 3. Snijplank met tekst graveren
  Snijplank met tekst graveren bestaat uit beukenhout. Afmeting: 38X27 MM
 4. Broodplank graveren
  Broodplank graveren bestaat uit Mangohout. Afmeting: 420X260 MM
 5. Snijplank met naam – klein
  Deze snijplank met naam is een geweldig leuke weggever. Afmetingen: 15x10x1 cm (LxBxH)
 6. Snijplank met eigen tekst – ovaal met handvat
  Deze mooie snijplank wordt nog mooier als je er een snijplank met eigen tekst van maakt. Afmeting: diameter 25 cm exclusief handvat. Dikte: 2 cm
Foto-tabel Lijst

10 of 39 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4