Wonen & Leven

Cadeau met foto of naam voor in huis
 
Het is onvoorstelbaar hoeveel producten zich ervoor lenen om persoonlijk te maken. Koffiemokken, glazen met je naam erop, kinderstoelen, tot een klok aan toe. GiftAway maakt herinneringen tastbaar. Stel je maar voor dat je zoontje of dochtertje naar school gaat en de broodtrommel heeft een mooie foto van papa en mama erop. Die weet je kleintje vast en zeker altijd terug te vinden in het klaslokaal. Ideaal om voor een verjaardag te geven of als de schoolvakantie is afgelopen en een nieuw jaar zich aandient.
 
Variëren met foto’s
Een item persoonlijk maken met een foto, dat is waar GiftAway goed in is. Laat je verrassen door wat wij allemaal bedacht hebben waar je een foto op kan positioneren. De keuze is zo overvloedig dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Iets moois voor aan de muur bijvoorbeeld, een foto op canvas of vurenhout of het ouderwetse tegeltje. Heb je op vakantie een prachtige gezinsfoto gemaakt of een natuurgebied gefotografeerd dat zo mooi is dat het meer verdient dan een anoniem bestaan als bestandje op je computer? Via GiftAway kan je tot in groot detail een cadeau persoonlijk maken. 
 
Cadeau met foto of naam
Een cadeau met foto of een cadeau met een naam komt goed tot zijn recht in je woning en vooral de keuken. Als je gaat koken gebruik je een veelvoud aan items en dan is het extra leuk als deze heel persoonlijk zijn. Zoek je een fraai cadeau voor een vriend, je ouders, een collega, en wil je origineel uit de hoek komen? Snuffel dan eens rond in onze online cadeauwinkel. Wij garanderen een goede kwaliteit voor onze producten. Online kan je meteen zien hoe iets eruit gaat zien, dus geen verrassingen achteraf. Onze prijzen zijn scherp en ons enthousiaste team draagt zorg voor een razendsnelle levering tegen uitstekende voorwaarden. Bestel je boven de € 75,- dan is verzending zelfs gratis. Toch nog vragen? Neem contact op via 085-1045894.
 
Foto-tabel Lijst

25 of 115 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Foto-tabel Lijst

25 of 115 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5