Thema's

Thematische cadeaus persoonlijk maken met GiftAway
 
GiftAway is liefhebber van de gezellige tijden van het jaar. Met kerst en Sinterklaas kan je echt uitpakken en omdat dit het seizoen is van veel cadeautjes, is het er ons alles aan gelegen jou te helpen origineel uit de hoek te laten komen. Thematische cadeaus zijn de oplossing. Als de dagen buiten alweer donker zijn voor je daar erg in hebt, heb je juist behoefte aan een knuffel. Dan is het wel zo leuk om een échte kerst knuffel cadeau te doen aan iemand om wie je geeft. Een Sinterklaas surprise ondertussen is extra bijzonder te maken met een gepersonaliseerd item via GiftAway. Wij zorgen voor een tastbare herinnering.
 
Thematische cadeaus bij geboorte
Een geboortecadeau met naam of een andere variant voor de kraamperiode is altijd populair. Dat vinden wij niet verwonderlijk, het getuigt namelijk van originaliteit om iets langer na te denken over een passend cadeau voor zo’n belangrijke gebeurtenis. GiftAway heeft zelfs enkele pakketten samengesteld om de keuze simpel te houden. We maken het nog makkelijker met een selectie rompers, stoeltjes, knuffels, geboortetegels, mutsjes en slabbetjes. De keuze is compleet te personaliseren met eigen teksten. GiftAway geeft jouw volledige controle over de thematische cadeaus in onze cadeauwinkel.
 
Thematische cadeaus rondom school
Naar school gaan als de vakantie erop zit is best een momentje voor kinderen. GiftAway maakt het memorabel door een tastbare herinnering te creëren. Bijzonder om bijvoorbeeld de allereerste keer dat de kleine zelf op de fiets naar de “grote school” gaat te memoreren. Onze thematische cadeaus zorgen ervoor dat je een drinkbeker of broodtrommel op school niet kwijt raakt. Een persoonlijk item vind je immers heel makkelijk terug. Snuffel rustig eens rond in onze online cadeauwinkel. Wij garanderen een goede kwaliteit voor onze producten. Online kan je meteen zien hoe iets eruit gaat zien, dus geen verrassingen achteraf. Onze prijzen zijn scherp en ons enthousiaste team draagt zorg voor een razendsnelle levering tegen uitstekende voorwaarden. Bestel je boven de € 75,- dan is verzending zelfs gratis. Toch nog vragen? Neem contact op via 085-1045894.
 
Foto-tabel Lijst

25 of 153 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Foto-tabel Lijst

25 of 153 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5