Rugtassen

rugtas met naamRugtas met naam of foto bedrukken

 
Een rugtas met naam of foto bedrukken zorgt voor een uniek item dat je zoon of dochter mee kan nemen naar school. Het grote voordeel is natuurlijk dat de rugtas altijd is terug te vinden. Ga maar na: als de eigen naam of een zeer herkenbare foto op de tas is gedrukt, dan kan het niet missen.
 
Een mooi cadeau om te geven aan je neefje of nichtje als je weet dat ze aan een nieuw schooljaar gaan beginnen en jij dat graag van een tastbare herinnering wil voorzien. De keuze van GiftAway is groot met verschillende kleuren en formaten. Zet er een naam op of een initiaal of beiden.
 
Heb je in de zomer een prachtige foto gemaakt met je onderwatercamera? Promoveer dit plaatje dan tot dé unieke bekleding van de rugtas. Zeker weten dat jouw trots de mooiste tas op het schoolplein heeft!
 
Goed om te weten: we maken je rugtas met de beste technieken. Wil je een rugtas met naam of logo? Dan gebruiken wij de techniek van folietransfer. Zo drukken we je naam direct op de  rugzak. Bij afbeeldingen gaan we anders te werk. Daar gebruiken we de techniek van sublimeren. Door deze techniek lijkt het alsog de print echt in het materiaal zit. Resultaat: intense kleuren en een slijtvaste afbeelding. Welke rugtas wil jij? 
Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

per pagina