Tassen

Tassen bedrukken voor uniek uiterlijk
 
Een tas is veel meer dan een handig item om spullen in op te bergen als je de deur uit gaat. Het is een statement. Natuurlijk is het een goede optie om in de stad of het winkelcentrum op zoek te gaan naar jouw unieke exemplaar, maar GiftAway is ervan overtuigd dat niets zo unieks is als de tas die wij kunnen bieden. Tassen bedrukken is een expertise waarin wij uitblinken. Heb je een mooie foto liggen die het prima zou doen op een tas? Haal hem door ons ontwerpprogramma en constateer zelf hoe hip het is om persoonlijk een tas te bedrukken.
 
Tassen bedrukken met tekst
Misschien vind je een foto wat te ver gaan of heb je net even geen geschikt plaatje. Dan is het mooi dat GiftAway niet voor één gat te vangen is. Met een kekke tekst of spitsvondig woordenspel kan je een uiting toevoegen aan bijvoorbeeld een tote bag. Ook voor kinderen hebben we talloze opties om goed voor de dag te komen op het schoolplein. Een leuke rugzak met een eigen foto is iets wat vrijwel niemand heeft. Wie komt er niet graag verrassend uit de hoek? Wil je de tas voor zwemles personaliseren met die fantastische onderwaterfoto die je met de GoPro hebt gemaakt? GiftAway geeft extra glans aan jouw ideeën. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.
 
Foto-tabel Lijst

10 of 18 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  1. Rugtas eigen ontwerp

    Een leuke, sportieve rugzak voor iedereen!
    De tas heeft een tweezijdige ritssluiting en een handig voorvak, bovendien heeft de tas verstelbare draagbanden zodat deze makkelijk is aan te passen, zo past de tas bij iedereen!

Foto-tabel Lijst

10 of 18 producten

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2