Tassen & Bagage

Tas laten bedrukken toont jouw persoonlijkheid
 
Een tas laten bedrukken is dé manier om een statement te maken als je buiten op straat loopt of op school het klaslokaal binnenkomt. Als een hedendaagse Andy Warhol kan je een simpele afbeelding promoveren tot een kunstuiting. Heb je op vakantie een prachtige foto geschoten van een indrukwekkend gebouw of een uitgestrekt natuurgebied? Laat het bestand niet anoniem op je computer staan maar doe er iets mee! Een strandtas met een foto van jou on the beach in een exotische vakantieplaats brengt je altijd in de juiste stemming. Ook in het klein heeft GiftAway opties met sleutelhangers. Altijd bij de hand. Wij maken je herinneringen tastbaar!
 
Tas laten bedrukken met eigen inbreng
Een tas laten bedrukken is pas echt leuk als je volledige controle hebt over het ontwerpproces. GiftAway geeft je toegang tot alle knoppen om echt naar eigen smaak een tas of sleutelhanger te ontwerpen. De mogelijkheden van het ontwerpprogramma waar je in terecht komt zijn eindeloos. Je kan teksten toevoegen, eigen foto’s inbrengen of een logo plaatsen. Fijn als je bijvoorbeeld een sporttas wilt personaliseren. Een sleutelhanger met een mooie foto van je vriendje of een schattig plaatje van de kinderen zijn opties voor wie een meer handzaam formaat zoekt. Het mooie is dat GiftAway geen probleem heeft met een kleine oplage voor een tas laten bedrukken of een sleutelhanger maken.
 
Tas laten bedrukken door GiftAway
Het is een origineel idee om een tas te laten bedrukken en cadeau te doen. Daarmee kom je verrassend uit de hoek; wie heeft er immers een tas of sleutelhanger met een eigen foto erop? Snuffel rustig eens rond in onze online cadeauwinkel. Wij garanderen een goede kwaliteit voor onze producten. Online kan je meteen zien hoe iets eruit gaat zien, dus geen verrassingen achteraf. Onze prijzen zijn scherp en ons enthousiaste team draagt zorg voor een razendsnelle levering tegen uitstekende voorwaarden. Bestel je boven de € 75,- dan is verzending zelfs gratis. Toch nog vragen? Neem contact op via 085-1045894.
 
Foto-tabel Lijst

22 artikel(en)

per pagina
Foto-tabel Lijst

22 artikel(en)

per pagina