Heren

Kleding bedrukken voor heren
 
Op zoek naar iets echt unieks? Dan is kleding bedrukken voor heren een origineel idee. Het is een leuke en tastbare herinnering als je kleding bestelt voor een bepaalde gebeurtenis. Denk aan het vrijgezellenfeest van je beste vriend of de vijftigste verjaardag van je moeder. Het creëert het ultieme groepsgevoel op momenten die tellen. GiftAway biedt allerlei mogelijkheden op het gebied van maten, kleuren en bedrukking. Je kan er je bedrijfslogo opzetten voor een speciale gelegenheid. De mogelijkheden en aanleidingen zijn eindeloos, GiftAway is daarmee van alle markten thuis.
 
Kleding bedrukken en meer
Een leuk extra accent voor kleding is een gepersonaliseerde manchetknoop. Het is een sjiek accent en een bijzonder cadeau om te krijgen of te geven. Ben je op zoek naar iets speciaals voor kerst of Vaderdag en heb je geen idee meer wat je dit jaar moet verzinnen, snuffel dan eens rond in de categorieën van GiftAway. Een warme trui met een bedrukking die alleen jij kan toevoegen? Dat regelen wij voor je. Promoveer een mooie foto die nu maar als anoniem bestand op je computer staat of nog in je telefoon zit tot de ideale toevoeging aan kleding. GiftAway heeft talloze mogelijkheden om jou te helpen goed voor de dag te komen met aantrekkelijke cadeaus.
 
Foto-tabel Lijst

10 of 15 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Oh deer Trui Volwassenen
  Deze leuke persoonlijke kersttrui is ideaal voor de koude winterdagen! Leuk als cadeau onder de kerstboom, maar natuurlijk ook gewoon voor jezelf! De trui is lekker warm en je eigen naam maakt hem uniek.
  Stof: 80% gekamd katoen en 20% polyester Maten: XS - XL
 2. Manchetknopen goud vierkant met eigen ontwerp
  Manchetknopen goud vierkant met eigen ontwerp
 3. Manchetknopen chrome rond met eigen ontwerp
  Manchetknopen chrome rond met eigen ontwerp
 4. Manchetknopen goud rond met eigen ontwerp
  Manchetknopen goud rond met eigen ontwerp
Foto-tabel Lijst

10 of 15 producten

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2